Kosár
Az Ön kosara jelenleg üres!
Videók

h2o Marmox építőlemezek Marmox 

Marmox Pro építőlemez fa- vagy gipszkarton profilra
Marmox Pro építőlemez téglafalhoz
Marmox Pro építőlemez padlóburkoláshoz
Marmox Pro építőlemez könnyűszerkezetes aljzat kialakításhoz
Marmox Pro Wanne burkolható kád előlap beépítése
Marmox Pro Round ívesíthető burkolható kádelőlap beépítése

 

h2o LuxElements építőlemezek Design megoldások  Lux Elements
LUX Tilux TUB burkolható pontösszefolyós zuhanytálca Design rácsok
LUX TEC VWD burkolható fali wc takaró elem
LUX Lavado burkolható design mosdók
LUX Lavado burkolható mosdó
LUX TEC burkolható sarokelem, cső vagy egyéb sarok takaráshoz 
LUX TEC burkolható sarokelem
LUX TUB burkolható pont összefolyós zuhanytálca könnyűszerkezetes aljzat kialakításnál
LUX Element építőlemez alkalmazása meglévő falra
LUX Element építőlemez használata kiegyenlítéshez és meglévő burkolatra
LUX Element építőlemez használata fém profilra
LUX Element építőlemez használata fa vázszerkezetre
LUX Element építőlemez használata fa padlószerkezetre
LUX Element építőlemez használata padlóra és falra
LUX TUB Line burkolható folyókával egybeépített zuhanytálca beépítése
LUX TUB Combi pontösszefolyós zuhanytálca beépítése
LUX TUB H pontösszefolyós zuhanytálca beépítése fa padlószerkezetbe
LUX TUB Line és TUB BOL nagyméretű vonalmenti zuhanytálca beépítése

 h2o LuxElements építőlemezek Design megoldások  LuxElements

 


h2o Schlüter Design profilok és rendszer megoldások Schlüter

SCH Liprotec LED világítás szerelése
SCH Közvetlenül burkolható vízszigetelő, repedésmentesítő és páranyomás kiegyenlítő lemez
SCH Burkolható drénlemez teraszon
SCH Burkolható drénlemez beltérben nagyformátumú (60x60-s) burkolatokhoz
SCH Térburkolat lerakása teraszon ereszcsatornával, drénlemezzel
SCH Közvetlenül burkolható kopogás csillapítás, beltérben
SCH Design burkolható mosdópult variációk
SCH Építőlemez szerelése konyhában burkolható munkalap kialakításhoz
SCH Építőlemez szerelése konyhában munkapulthoz  és beépített mosogatóhoz
SCH Építőlemez szerelése íves fal kialakításnál
SCH Építőlemez szerelése kádbeépítéshez, pódiumhoz
SCH Építőlemez felhasználása falburkoláshoz és egyéb kialakításhoz
SCH Építőlemez és burkolható drén lemez homlokzati burkoláshoz
Vékony, nem deformálódó padlófűtés rendszer elkészítése

h2o Schlüter Design profilok és rendszer megoldásokSchlüter

 


A h2o.hu (továbbiakban az oldal) nem vállal semilyen jogi következményt az oldalon megjelenő videók, szövegek, vagy felhasználók által közzétett tartalom kapcsán. A videók a YouTube közösségi videó megosztó oldalon találhatóak, onnan ágyaztuk be, nem a weboldal része, csupán beágyazott videók (iframe technologia segítségével), ahogy erre a YouTube lehetőséget ad, a feltöltött videók minden esetben onnan származnak, a YouTube megosztóra nem mi töltöttük fel, hanem a YouTube megosztó feltöltői, így a felelősség minket nem terhel. 

DUR DCI Aquamatte Grau 30

DUR DCI Aquamatte Grau 30

Cikkszám: DUR DCI Aquamatte Grau 30
Kiszerelés: 30 m2 /db
DCI Aquamatte Grau 30 közvetlenül burkolható, torzulóképes és repedésmentesítő, páranyomás kiegyenlítő, terhelés elosztó, vízszigetelő lemez Vtg: 3,0mm, Szél: 1,0m, Hossz: 30m

raktáron
Várható szállítási idő:
2 munkanap (2020. december 9., szerda)

További információk a termékről:

alkalmazás technikai videók

DCI Aquamatte Grau egy 3,0mm vtg többfunkciós rétegelválasztó, páranyomás kiegyenlítő és az átlapolások elkészítése esetén, mint a többrétegű vízszigetelés kiegészítéséhez egy burkolat alatti vízszigetelő lemez, amelyet ragasztott csempe vagy gres burkolatok alkalmazhatunk stabil, repedésmentes padlófelület létrehozásáhozAz Aquamatte Grau lemez különféle aljzatfelületen felhasználható, ideértve a cement- vagy anhidrit esztrich, fa- vagy sajtolt szerkezetű (OSB) aljzat, és a beton szerkezethez. A lemez tulajdonságai nagyszerű választás az építési- vagy  felújítási munkálatokhoz, a repedezett vagy még csak lépésállóvá szilárdult padló sík felületén, hogy egy közvetlenül burkolható, egyenletes vastagságú és repedésmentes padlófelület jöjjön létre. Az Aquamatte lemez elengedhetetlen a nagyon alacsony szerkezet vastagságú (akár 36mm-vtg) vizes padlófűtés rendszerek kialakításához. Általában a repedt aljzat vagy mozgásra hajlamos aljzat szerkezetre történő burkolás esetén a lemez egy rétegelválasztó rendszerként, mintegy egyfajta rugalmas akadályként szolgál, hogy megállítsa ezeket a nem megfelelően elkészített, problémás- vagy rugalmas aljzatszerkezet mozgásából eredő repedések, padló felületen történő megjelenését. Az Aquamatte lemez nélkül, egy repedezett aljzat egyben repedezett burkolólapokat is eredményez. Az Aquamatte Grau fantasztikus lehetőség az elválasztáshoz, mivel a felépítése egy optimalizált háromrétegű szerkezetből készült el.

A DCl Aquamatte Grau három különálló rétegből áll:

 • A felső PP hálószövet jobb tapadást biztosít a lemez és a ragasztóhabarcs között így stabil (rugalmasan torzuló) padló felületet hoz létre.
 • A középső réteg optimalizált formája csökkenti a szükséges ragasztóanyag mennyiségét és javítja a tapadás.
 • Az alsó PP Vlies szövet alkotja a megnövelt tapadási felületet és minimalizálja a nyírófeszültséget.

Az Aquamatte Grau lemez másik fantasztikus előnye, hogy anhidrit esztrichtes aljzatokhoz is alkalmazható. Általában ilyen típusú aljzat szerkezetek esetén az esztrichből a nedvesség visszamaradó nedvesség káros a burkolat alatti ragasztóra, azonban az Aquamatte lemez megakadályozza, hogy a maradék nedvesség károsítsa. a lemez felépítése olyan csatornákat hoz létre, amelyek kiegyenlítik a vízgőznyomást bármely aljzat típustól. Nemcsak a nedvesség elkerülése érdekében tartja a ragasztót a burkolólapok alatt, hanem a csempézett padlók vízszigetelésére is felhasználható, így kiváló lehetőség nedves területeken történő (korlátok közötti) felhasználásra is, amikor az összes lemezillesztést, felülről egy teljes szélességű átlapoló szalaggal folytonosítják.

A DCI Aquamatte Grau előnyei

 • Könnyű, egyenletes vastagságú és könnyen feldolgozható (3,0mm vtg, lúg- és alkáli álló polipropilén, alul- felül található kötés erősítő szövet és háló)
 • Már a lépésállóvá szilárdult, de még nem kiszáradt hordfelületre közvetlenül leragasztva, egy járható és burkolható felületet képez (400.000 ciklus / 1,8mm-r aljzathajlásra tesztelve)
 • Kültéri alkalmazáshoz, mint páranyomás kiegyenlítés és felülről történő folytonosítás esetén, mint hordfelületvédő burkolható vízszigetelés (méret és anyag korlátokkal)
 • A repedések nagyfokú - a lemez szerkezeti kialakítás miatt - torzulással történő kompenzációja (akár 1,2mm)
 • Kevesebb ragasztó szükséges a felületére történő burkolat ragasztásához 
 • Nagyon ellenálló a mechanikus terhelésnek, jó terhelés elosztó, kiváló a padlófűtéssel elkészített aljzatokhoz (akár alacsony esztrich vastagsághoz)
 • Minimális a hőszigetelése, kiváló a padlófűtés- és elektromos fűtéssel tervezett kerámia padló felületekhez 
 • Javítja a hangszigetelést

Fontos információk:

 • A minimális ragasztóhabarcs minőség: DIN 12004 C2 TE S1, oldószeres (ragasztó) anyagok azonban nem alkalmazhatóak, felhordás 4x4 max: 6x6 fogazott glettvas mérettel
 • A burkolat minimális vastagsága: 6,0mm - szálerősített kivitelben.
 • A burkolat minimális mérete 50x50mm, azonban beltérben felfelé nincs méretkorlát (a szerkezeti dilatációkat figyelembe kell venni).
 • Kültérben maximum 0,25m2-r méretű kerámia vagy gres burkolathoz alkalmazható. Kültéri alkalmazás esetén az elvárt lejtés: 1,5%- 2%.
 • Az aljzatnak teljesen sík! - kültérben 1,5%-2% lejtett felületnek kell - lennie. Aljzat kiegyenlítés vagy vastag ragasztóhabarcs alkalmazása a lemez tetején nem lehetséges.
 • A lemez alatti ragasztóhabarcs képlékenységét mindig ellenőrizzük - mind a lemez, mind a hordfelületen a ragasztóhabarcsnak teljes felületen kell, krémes állagúnak kell lennie. (  Az elkészült felületet a napsugárzástól és esőtől óvni kell, nem szabad szabadon hagyni).
 • A dilatációs műszaki előírásokat - a burkolatok közötti tágulási hézag távolsága 2,5-5m - kültéren 10mm-r széles dilatációs profil segítségével, be kell tartani.
 • Kültérben közvetlen napsütésnek nem szabad kitenni, valamint a ragasztási hőmérséklet - az alkalmazott ragasztóhabarcs gyártó előírását betartva! általánosságban: +5° és +40° között bedolgozható.
 • Kültéren történő alkalmazás esetén min. 150mm-r teljes anyag szélességű Aquaseal átlapoló szalagot alkalmazzunk 1- vagy 2 komponensű rugalmas vízzáró ragasztó felhasználásával.
 • A burkolt, de nem kifugázott burkolat felületet amennyiben csapadék érte, hagyni kell kiszáradni a burkolat alá szorult csapadéktól.
 • A terasz szegélyek minden esetben drénlyukas kialakítású (Durabal BD, Durabal BT 11, Durabal BK) alkalmazzunk - balkon- vagy terasz  burkolat alá szivárgó nedvesség lejtés irányába történő elvezetéséhez.
 • Kültéren, természetes kőburkolat esetében, a burkolat alá jutó nedvesség visszapárolgása miatt a burkolat meg színeződhet - akár a kőburkolat saját anyag tulajdonsága miatt is, azonban ragasztáshoz csak a megfelelő ragasztó habarcsot alkalmazzuk.
 • Általánosságban: a különféle sajtolt technológiájú, ragasztott lemezekre történő ragasztott burkolat egy sajátos, ropogó hangot adhat ki, ez a lemez anyagok szerkezeti tulajdonsága miatt lehetséges.

A fenti tájékoztató útmutatóként szolgál, nem lehet figyelmen kívül hagyni az érvényes műszaki - és szakmai előírásokat.

h2o Aquamatte Grau repedésmentesítés, párnyomás kiegyenlítés, vízszigetelésh2o Aquamatte Grau repedésmentesítés, párnyomás kiegyenlítés, vízszigetelés h2o Dural Durabase CI++ közvetlenül burkolható rétegelválasztás, szigetelés

h2o Aquamatte Grau repedésmentesítés, párnyomás kiegyenlítés, vízszigetelés h2o Aquamatte Grau repedésmentesítés, párnyomás kiegyenlítés, vízszigetelés h2o Aquamatte Grau repedésmentesítés, párnyomás kiegyenlítés, vízszigetelés

h2o Aquamatte Grau repedésmentesítés, párnyomás kiegyenlítés, vízszigetelés h2o Aquamatte Grau repedésmentesítés, párnyomás kiegyenlítés, vízszigetelés 

h2o Aquamatte Grau repedésmentesítés, párnyomás kiegyenlítés, vízszigetelés h2o Aquamatte Grau repedésmentesítés, párnyomás kiegyenlítés, vízszigetelés

alkalmazás technikai videók

Kapcsolódó termékek:


Cikkszám: DUR DWP Aquaseal 150/30

DUR DWP Aquaseal 150/30 átlapoló és hajlaterősítő szalag Szél:150mm, Hossz:30m

Részletek

Cikkszám: H2O DWP Aquaseal BSI

H2O DWP Aquaseal BSI BELSŐ sarok, sajtolt kialakítás

Részletek

Cikkszám: H2O DWP Aquaseal KSI

H2O DWP Aquaseal KSI KÜLSŐ sarok, sajtolt kialakítás

Részletek
Kapcsolat

Sipos Szabó Márton

képviselet vezető

+36 20 203 1950

Email: h2o@h2o.hu


Bite Tibor - Szeged (Csongrád, Békés, Bács-Kiskun megye)

+36 30 540 6733

Email: info@h2o.hu


 

Ifj Kató Endre - Debrecen (Hajdú-Bihar megye)

+36 30 429 7044

Email: info@lagunalux.hu


Németh Csaba

+36 70 611 7072

Email: info@zaxhungary.hu


Ajánlott kivitelezők

Budapest és Pest megye Budapest

Bogyó Sándor EV.
06 20 965 76 03

Borbélyház Kft.
06 30 933 1704
Bozóki Vendel EV.
06 70 551 4375
Bria-Inter Kft.
06 30 954 8236
Csempepont Kft.
06 20 244 2996

Farkas Zsolt EV.
06 20 916 2402 + Viber

Hegyi-Nagy Arnold EV.
06 20 474 5963
Kápolnássy Zsolt EV.
06 70 551 0579
Kósa Károly (Karkó Bt).
06 30 779 7801
Pál József EV.
06 30 210 1944
Papp Sándor EV.
06 20 981 5232
Podhorszky Béla EV.
06 20 362 9196

SÓ-DU Kft.
06 30 609 4368

Szabó Lóránd EV. 
06 70 341 1875

Szabó György 
06 30 924 5255
Thermograf Kft 
06 30 945 8827
Teleki-Épterv Kft.
06 70 244 8001
Németh Miklós (Design-House Kft)
06 20 566 053
 

Baranya megye

 

Bács-Kiskun megye

Dominó Kft.
06 76 501 475

Borsod-Abaúj Zemplén megye

Frindt Balázs
06 30 958 8926

Csongrád és Békés megye Szeged

Bagi László
06 30 424 1786
Sovány Mihály EC.
06 20 927 5124
Tornyai Szabolcs EV.
06 30 866 1007
 

Győr-Sopron Megye

Iglói Tamás -Indesign 2009
06 30 247 6025
 

Hajdú Bihar megye Debrecen

Gulyás Csaba EV.
06 30 908 3527
Póka Ferenc EV.
06 20 335 9622

Jász-Nagykun-Szolnok megye Szolnok

Atryium Invest Kft.
06 20 256 7069

Komárom-Esztergom megye Mór

Kovács István
06 30 901 6536

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye Nyíregyháza

Arctex Kft.
06 30 538 9402
Baliga Tamás
06 30 738 3670 +Viber
Takács László
06 70 312 9246

Tolna megye Szekszárd

Murányi Zoltán EV.
06 30 986 1868 +Viber

Veszprém megye Veszprém

Scheer Róbert EV.
06 30 929 3665
Kosárba

Kosárba helyezve

Betöltés...

...
Hiba

Sikertelen művelet

Ismeretlen hiba, kérjük, próbálja újra.